Kul att utforma en bra

Kommer ihåg när jag gick på gymnasiet och man hade företagande och det var väldigt kul tyckte jag. Vi ha de våra egna små företag som vi skulle sköta precis som ett riktigt företag . Vi skulle ha en marknadsplan en affärsplan och så skulle vi i företaget ha en vd en personalansvarig och så vidare. Ja det var väldigt bra kommer jag ihåg och man fick som en riktigt bild av hur det är att ha ett riktigt företag och vad allt det innebär. Även om det var på en liten skala, men det var lite kul så det var en bra erfarenhet.

Kul att lära sig något nytt

Ja det är alltid kul att lära sig något nytt och det finns ju så otroligt mycket som man kan lära sig och veta mer om. Ja det är ju det som gör att det hela tiden finns så mycket att lära. Och inom ett företag så finns det ju så många olika saker och uppgifter som man kan tänka sig göra. Ja det är ju kul att man kan hitta på nya saker som man kan göra när man känner att man kan det man har gjort ett tag. 
Man vill ju att det ska finns lite utmaningar på jobbet och att man känner att man hela tiden utvecklas och lär sig nya saker inom det området som man jobba inom.
Ja det är bra att hela tiden försöka bli bättre och kunna mer om det man jobbar med så att man känner att det är utvecklade och kul, för det vill man ju att det ska vara så att det finns saker som man kan göra och hitta på.
Ja på så sätt utvecklas man hela tiden och det är ju något som är bra för alla, en själv men även för företaget.