Trapphusmålning

Det finns så många vackra lägenheter och hus som man kan inspireras av när man vill göra om hemma. Det tycker jag är jätte bra att göra när man är sugen på att göra om och man vill få det att bli hemtrevligt och mysigt. Ja det är så bra att få den där inspirationen som gör att det blir så bra och så intressant hemma. För man kanske inte har tänkt på ett visst sätt hur man vill ha det men det skulle vara kul att man fick fler idéer på hur man vill ha det. Ja då är det toppen att kolla in andras hus och lägenheter så att man kan få den inspirationen.

Bra att hitta bra detaljer

Ja det är ofta detaljerna som gör det och som gör att det blir mysigare och lite finare än vad man kanske trodde att det skulle bli. Ja jag tycker att det är så fint med trapphusmålning och att måla trapphus det gör det så mycket finare. Det finns så många fina motiv som man kan göra och det finns så mycket vackert som gör att hela huset känns så mycket finare och mer inspirerades .
Ja man kan verkligen få många bra idéer och detaljer om hur man vill ha det och vad det är som kommer att göra det ännu finare än vad man redan har det . Det är ju det som är så kul också att man hela tiden kan göra det bättre och man kan ändra på saker och ting och få det att bli bättre och finare än vad man kanske skulle ha gjort annars. Ja det finns en hel del som man kan kolla in och som kan göra det bättre och smidigare än vad man annars kanske skulle ha gjort det . Ja det finns många saker att göra.